Time što ne reagujemo na nasilje prećutno podržavamo nasilničko ponašanje i pristajemo na to da potencijalno i sami sutra postanemo žrtve nasilja.

Važan deo VPS projekta  se odvija kroz edukaciju mladih ljudi o tome na koji način se mogu boriti protiv jezika mržnje na internetu i kako mogu promovisati toleranciju, ljudska prava i lepotu različitosti.

 

Danas radionica u Blacu

Danas, sa početkom u 11:15h u Blacu počinje radionica u okiru projekta “Virtuelno postaje stvarno(st)”. Radionicu sprovode vršnjački edukatori Maja i Sreten koji će svim učesnicima na zanimljiv i neposredan način pribliziti zaštitu ljudskih prava na internetu, on-line borbu protiv diskriminacije, govora mržnje i zlostavljanja u virtuelnom svetu.

Ukoliko ste u Blacu, pozivamo vas da se uključite u radionicu!

Pratite nas putem  Facebook-a www.facebook.com/VirtualnoPostajeStvarnost i Twitter-a www.twitter.com/VFR_LIBERO, gde možete postavljati pitanja i razmenjivati korisne informacije!

Dodaj na Facebook

Projekat "Virtuelno postaje stvarno(st)", sprovodi udruženje građana Libero, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.