Time što ne reagujemo na nasilje prećutno podržavamo nasilničko ponašanje i pristajemo na to da potencijalno i sami sutra postanemo žrtve nasilja.

Važan deo VPS projekta  se odvija kroz edukaciju mladih ljudi o tome na koji način se mogu boriti protiv jezika mržnje na internetu i kako mogu promovisati toleranciju, ljudska prava i lepotu različitosti.

 

Danas radionica u Novom Pazaru

novi-pazar-radionica

Danas u 12:00 počinje radionica koju realizuju vršnjački edukatori Merima Delimeđac i Kemal Prenča u Novom Pazaru.  Radionica se realizuje u sklopu projekta „Virtuelno postaje stvarno(st)“ koji ima za cilj promociju odgovornog korišćenja Interneta među mladima. Svoj dolazak potvrdili su Aleksandra Mitrović, predstavnica Republike Srbije u telima za mlade Saveta Evrope, Džemaluidin Paučinac, koordinator kancelarije za mlade Novi Pazar i Jelena Spasović, predsednica NVO Libero koja sprovodi ovaj projekat.

Ukoliko ste u Novom Pazaru, pozivamo vas da dođete u prostorije Kancelarije za mlade Novi Pazar i uključite se u radionicu!

Ako niste danas u Novom Pazaru pratite nas putem  Facebook-awww.facebook.com/VirtualnoPostajeStvarnost i Twitter-a www.twitter.com/VFR_LIBERO, gde možete postavljati pitanja i razmenjivati korisne informacije!

Dodaj na Facebook

Projekat "Virtuelno postaje stvarno(st)", sprovodi udruženje građana Libero, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.