Time što ne reagujemo na nasilje prećutno podržavamo nasilničko ponašanje i pristajemo na to da potencijalno i sami sutra postanemo žrtve nasilja.

Važan deo VPS projekta  se odvija kroz edukaciju mladih ljudi o tome na koji način se mogu boriti protiv jezika mržnje na internetu i kako mogu promovisati toleranciju, ljudska prava i lepotu različitosti.

 

Regionalni sastanak za prezentaciju rezultata projekta “Virtuelno postaje stvarno(st)”

regionalni sastanak VPS

Libero je u Beogradu održao regionalni sastanak za prezentaciju dosadašnjih rezultata projekta “Virtuelno postaje stvarno(st)” na kome su prisustvovali budući partneri iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Sastanak je bio u funkciji transfera dosadašnjih znanja i iskustva u okviru projekta, razmatranja kako se model ovog projekta primenjen u Srbiji može implementirati u zemljama u regionu, kao i kreiranja planova za “Virtuelno posteje stvarno(st)” na regionalnom nivou u  narednoj godini.

Regionalni sastanak je sproveden kao deo projekta “Virtuelno postaje stvarno(st)” koji je podržan od strane Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Dodaj na Facebook

Projekat "Virtuelno postaje stvarno(st)", sprovodi udruženje građana Libero, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.