Time što ne reagujemo na nasilje prećutno podržavamo nasilničko ponašanje i pristajemo na to da potencijalno i sami sutra postanemo žrtve nasilja.

Važan deo VPS projekta  se odvija kroz edukaciju mladih ljudi o tome na koji način se mogu boriti protiv jezika mržnje na internetu i kako mogu promovisati toleranciju, ljudska prava i lepotu različitosti.

 

Virtuelno postaje stvarnost

U slučaju da još uvek niste čuli, Libero je pokrenuo novu online kampanju “Virtuelno postaje stvarnost” koja ima za cilj podizanje svesti o online govoru mržnje, diskriminaciji i sajber-maltretiranju među mladima. Postani i ti deo kampanje, pridruži nam se i prenesi vest dalje!

Ne čekaj da se stvari same promene, ti pokreni pomene!

Za internet bez mržnje i maltertiranja, postani online zaštitnik ljudskih prava: prati nas, “lajkuj” nas i prudruži nam se:

Facebook: http://www.facebook.com/VirtualnoPostajeStvarnost

Twitter: https://twitter.com/VFR_LIBERO

Kampanja je podržana od strane Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Dodaj na Facebook

Projekat "Virtuelno postaje stvarno(st)", sprovodi udruženje građana Libero, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.